Ravintola Kuunari Kathrina

Herätämme Suomalaiset maut henkiin Helsingin romanttisimmassa miljöössä

Tervetuloa Ravintola Kuunari Kathrinaan, jossa herätämme Suomalaiset maut henkiin Helsingin romanttisimmassa miljöössä, Kuunari Kathrinalla. Helsingin Vanhan Kauppahallin vieressä, Kolera-altaassa sijaitseva intiimi ja viehättävä ympäristömme tarjoaa täydelliset puitteet aitoon suomalaiseen kotiruokaan tutustumiselle.

Ravintola Kuunari Kathrinassa olemme omistautuneet tarjoamaan ikimuistoisen ruokailukokemuksen kaikille laivalle tuleville. Ravintolatoiminnasta vastaava, laulajanakin tunnettu Leo Stillman huolehtii siitä, että jokaista vierasta kohdellaan kuin perhettä ja että kaikki poistuvat paikalta paitsi tyytyväisin makunystyröin, myös ikimuistoisten elämysten kera.

Avoinna 06.12.2023-30.4.2024


To 14:00-20:00
Pe 14:00-22:00
La 12:00-22:00
Su 12:00-20:00

Ruokalistallamme on erikoisuuksia, kuten poropastaa ja riistakäristystä, jotka kuljettavat sinut suoraan kotiruoan ytimeen. Yhdistä ateriaasi johonkin huolellisesti valituista viineistämme, viinimme tulevat Chateau Carsinin viinitilalta ranskan Bordeauxin alueelta Suomalaisen perheen viinitilalta. Viinilistaltamme on harkiten koostettu ja sieltä löytyy juuri oikea kumppani jokaiselle annokselle. Makeannälkään tarjoamme myös Itämeren parhaat kahvit ja pullat.

Tehtävämme on yksinkertainen: jakaa rakkautemme suomalaiseen keittiöön ja luoda samalla unohtumaton kokemus jokaiselle vieraalle, joka astuu laivaan. Visiomme on jatkaa makuhermojen ilahduttamista ja ilon levittämistä herkullisen ruoan ja lämpimän vieraanvaraisuuden avulla.

Tule mukaan ravintola Kuunari Kathrinaan ja anna meidän viedä sinut matkalle Suomen kulinaarisiin herkkuihin yhdellä itämeren vanhimmista kolmimastokuunareista.

Purjehdukset ja tilaisuudet laiturissa

Pyydä tarjous >>

Tiedustelut:
044 733 1114
myynti(at)kathrina.fi

 

Helsingin purjelaivasatama

Pohjoissatama, Halkolaituri
00170, Helsinki
60° 10' 16.7'' N
24° 57' 42.6'' E

Seuraa somessa