Ravintola Kathrina
Ruoka on keskeinen osa purjehduselämystä Kathrinalla – merellä ruokahalu herää, ja huolella valmistettu ateria maistuu erityisen hyvältä aaltojen keskellä! Kathrinan keittiössä luodaan herkullisia, suomalaisesta luonnosta inspiroituneita makuelämyksiä. Kaikki annokset valmistetaan paikan päällä tuoreista raaka-aineista, ja aina mahdollisuuksien mukaan suosimme kotimaisia tuotteita. Näin varmistamme, että jokainen ruoka-annos on paitsi laadukas, myös täynnä autenttista makua.
Tarjoamme monipuolisen valikoiman ruokailuvaihtoehtoja aina aamiaisista ja iltapäiväkahveista lounaisiin sekä kolmen ruokalajin illallisiin. Voit valita valmiin kesäpurjehduksille suunnitellun menun tai suunnitella kokkimme kanssa täysin toiveidesi mukaisen tarjoilun. Kaikki erikoisruokavaliot ja allergiat huomioidaan tarkasti, jotta jokainen vieraasi voi nauttia ruoasta huoletta.Kathrinalla ruokailu toteutetaan pääosin buffet-muodossa, mikä sopii hyvin laivan tiloihin ja tarjoaa joustavan palvelun suuremmille ryhmille. Erityisjärjestelyin voimme kuitenkin järjestää myös à la carte -tarjoilun, mikäli tilaisuuden luonne sitä edellyttää.
Tilaukset ja palvelut: Ruokailun minimimäärä on 25 hengelle, ja tarjoilusta vastaa tilaisuuden koosta riippuen 1–3 tarjoilijaa. Tarjoilijan tuntihinta on 40 € + alv ja sisältää kaksi valmistelutuntia, mikä varmistaa, että tapahtumanne sujuu saumattomasti ja vieraat voivat keskittyä nauttimaan merellisestä tunnelmasta ja herkullisista tarjoiluista. Kathrinan baari täydentää merielämyksen: Baaristamme löytyy laaja valikoima virvoitusjuomia, viinejä, oluita, siidereitä ja väkeviä juomia, ja tarjoamme myös alkumaljat ja cocktailit juhlatilaisuuksiin.
Tilaisuuksien elämyksellisyyttä voi lisäksi rikastuttaa erilaisilla juomaohjelmilla, kuten cocktail-koulutuksilla ja viinitastingeilla, jotka tarjoavat vieraille uudenlaisia makuelämyksiä merellisessä miljöössä. Juomat voidaan tilata etukäteen laskulle joko sovitun määrän tai kulutuksen mukaan, tai pitää omakustanteinen baari avoinna koko tilaisuuden ajan.